Kontakt

Galleri Valdal
Bykildevej 8, kld. th.
DK-2500 Valby
kontakt@gallerivaldal.dk

Lisbeth Tolstrup – studio@tolstrup.one
tlf. 51 32 89 62

Lars Pryds – pryds@mac.com
tlf. 30 53 87 14

Lisbeth Tolstrup er kunsthistoriker, formgiver og forfatter. Hun har afgang fra tekstillinjen på Kunsthåndværkerskolen i Kolding (1984) og er cand.mag. i kunsthistorie fra Københavns Universitet (2015).

Hun arbejder professionelt med tekst og tekstiler i form af design og kreativ virksomhed samt kuratering af tekstilkunstneriske udstillinger.

Lisbeth er næstforperson i Dansk Kunstnerråd og medlem af bestyrelsen i KKS – Kvindelige Kunstneres Samfund. Desuden medlem af AICA – Association Internationale des Critiques d’Art, Dansk Journalistforbund samt optaget i Weilbachs Kunstnerleksikon og Kraks Blå Bog.

Se mere på tolstrup.one

Lars Pryds er billedkunstner og grafisk designer, uddannet tegner/grafiker fra Kunsthåndværkerskolen (nu: Designskolen) i Kolding (1987) og Master i Design fra KADK – Kunstakademiets Designskole i København (2013).

Han debuterede på censurerede udstillinger i 1986 og har siden deltaget i talrige udstillinger i Danmark og udlandet. Ansat som Art Director i HK Kommunal.

Lars er medlem af BKF – Billedkunstnernes Forbund, Dansk Journalistforbund, Danske Grafikere og Kunstnersammenslutningen Det blå Tårn. Han er biograferet i bogen Pages of a Non-Existent Diary (Forlaget på Tredje 2012) samt i Weilbachs Kunstnerleksikon.

Se mere på pryds.com